Maksu- ja toimitusehdot

1. TILAUS-JA MAKSUEHDOT 
OLEMME PÄIVITTÄNEET TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖMME GDPR ASETUSTEN MUKAISEKSI VOIT HALUTESSASI LUKEA  TIETOSUOJASELOSTEEN  TIETOSIVUILTA

Maksaminen etukäteen tilisiirrolla
Ostokset maksetaan ennakkomaksulla TR Turvatuotteita verkkokaupan tilille. Kun olet vahvistanut tilauksesi, lähetämme laskun, viitenumeron ja tilaustiedot automaattisesti sähköpostiisi, mikäli antamasi sähköpostiosoite on voimassaoleva ja toimiva. Tilauksen käsittely alkaa heti, kun tilisiirto näkyy yrityksen tilillä, pankkiyhteyksistä riippuen 1-3 arkipäivää maksamisesta.


2. REKISTERÖITYMINEN

Asiakas voi halutessaan rekisteröityä TR Turvatuotteita verkkokaupan asiakkaaksi. Asiakas voi tilata tuotteita myös rekisteröitymättä. Rekisteröitymisen tai tilauksen yhteydessä annettuja  asiakasrekisterin henkilötietoja käsitellään tilausten, laskutuksen, postituksen, sekä asiakkaan yhteydenottojen hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä

Henkilötietoja ei käytetä markkinointia varten. Eikä myydä eteenpäin eikä niitä luovuteta ulkopuolisille 
LUE LISÄÄ OSIOSTA TIETOSUOJASELOSTA


3. TOIMITUSKULUT

Toimituskulut ovat alkaen 8,50€ per tilaus(sis alv24%) riippuen paketi painosta. Mahdolliset jälkitoimituslähetykset toimitetaan kuluitta.

Yli 125€ tilaukselle ilmainen toimitus

4. TOIMITUSAIKA

Toimitusajat saattavat vaihdella varastotilanteen mukaan parista arkipäivästä muutamaan viikkoon. Pidemmistä toimitusajoista pyritään ilmoittamaan sähköpostilla. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa olennaisesti myöhästyvä tuote ilmoittamalla siitä meille. TR Turvatuotteita verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.

5. TOIMITUSTAVAT

Postipaketti sekä Matkahuolto (noutopaketteina toimipaikasta)

Lähetystä säilytetään postissa 7 päivää sen saapumisesta.a

5. PALAUTUS-JA VAIHTO-OIKEUS

Tuotteilla on 14 päivän palautus-ja vaihto-oikeus. Vaihto-oikeus ei koske käytettyinä myytäviä eikä alennushintaisia poistotuotteita. Tuotteiden täytyy olla avaamattomia ja käyttämättömiä. Otathan yhteyttä ennen mahdollista tuotteen palauttamista sähköpostitse osoitteeseen turvatuotteita(at)gmail.com tai puhelimitse puh. Toni 0440 304 752 / Lotta 040 043 0654. Ennakkolähetyksiä emme lunasta.

Paketit, joita asiakas ei nouda postista 7 päivän kuluessa saapumisesta ne lähetetään takaisin lähettäjälle (TR Turvatuotteita) Mikäli haluat palauttaa tilauksesi, sinun tulee hakea pakettisi postista. Otathan yhteyttä ennen mahdollista tuotteen palauttamista sähköpostitse osoitteeseen turvatuotteita(at)gmail.com tai puhelimitse puh. Toni 0440 304 752 / Lotta 040 043 0654. Ennakkolähetyksiä emme lunasta. Tällöin et maksa palauttamisesta mitään, ja me hyvitämme ostosumman sinulle, kun olemme käsitelleet palautuksesi. 

Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen Postista / vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita palautusta. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta ilmoittamatta siitä lähettäjälle (TR Turvatuotteita) TR Turvatuotteita on  oikeutettu perimään asiakkaalta käsittelykuluja 15,00 euron arvosta. 

 


6. HINNAT

Hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron. verkkokaupassa näkyviin hintoihin lisätään aina toimituskulut oston yhteydessä. voit valita myös tuotteiden noudon jolloin toimituskuluja ei peritä. 

Mikäli sinulla on Alennus koodi anna koodi tilauksen yhteydessä koodille varattuun kohtaan alennus koodia ei voida yhdistää muihin samassa tilauksessa oleviin alennuksiin esim: kasvattaja alennus ja valmiiksi sovittuihin alennuksiin. Alennus koodien käyttö edellyttää vähintään 50€ ostosta 
7. FORCE MAJEURE

Turvatuotteita verkkokauppa ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai viivästyy meidän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan seikan kuten sodan, luonnonmullistuksen, vienti- ja tuontikiellon, viranomaisen päätöksen, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintymisen, työselkkauksen ja muun palvelun tuottajan tai sen hankkijoiden toimintaa vaikeuttavan tai toiminnan estävän seikan vuoksi.


8. RIITATAPAUKSIEN RATKAISU

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuvien riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Jatka